Dongguan Zhanxin Precision Technology Co., Ltd.

Nyheder

Tal om Fine Mist med højt tryk åben dyse
Slip tid: 2023-03-03 14:17:08  Hits: 21

High-pressure Fin tåge åben dyse af hovedkroppen, sprøjtekernen, dysen, støvafdækning, filter og andre dele, høj-pressure fin tåge åben dyse gennem et bestemt vandtryk gennem filteret i dysen, i Gensidig rotation af dysen kinetisk energi, dannet af hovedkroppen af ​​dysen blandingshulrum til en bestemt vinkelspray. 


high-pressure Fin vandtåt Åben åben åben åben Dysen er kendetegnet ved fremragende brandpræstation, mindre vandforurening, grøn osv., Så applikationen i alle samfundslag er meget udbredt.


sem-safe fint vand tåge Dysen er baseret på Danfoss' Unik enkelt mikrodyseteknologi. Dens unikke design gør det muligt at sprøjte vand og frigøres i en høj-speed -rotation, hvilket gør det til en fin vandtåge, der hurtigt sprøjtes på flammen. De store spray- og frigørelsesvinkler og unikke spray- og frigørelsesmønster giver mulighed for større dyseinstallationsafstand og et beskyttet område på op til 30,25 kvadratmeter.



sem-SAFE -system består af pumpesæt, dysesæt, ventilsæt og rørstålrør i rustfrit stål. Arbejdstrykket er 10MPa. Systemet kan forbindes med automatisk alarmsystem, hurtig respons, stabil strømning, ensartede dråber, overlegen ildslukningsydelse, let vedligeholdelse og høje omkostningsydelser. Systemet er opdelt i åbent system og et lukket system.


i. Åbent system. I den arbejdende tilstand holdes systemrørledningen tør og fri for vand. Når det manuelle aktivering eller alarmsystem aktiveres, aktiveres systemet. Alle dyser i det aktiverede område sprøjtes på samme tid for at slukke ilden.


sekund, lukket system. I driftsforholdet opretholder systemrøringen et tryk på ca. 1MPa. Når den overstiger 57 grader, er glasboblen øverst på den lukkede dyse bursts, det høje-pressurpumpe sæt aktiveres automatisk, og vandet omdannes til en meget fint vandtåge ved et tryk på 10MPa for at slukke ilden. Kun den burst fine vandtåge dyse åben spray for at opnå formålet med ildslukning og afkøling af brandkilden og fast høj temperaturområde.


Tidligere: Om udvælgelsen af ​​luftforst...

Næste: Introduktion af den universelle j...